Singapore

Batu Pahat naar Singapore 160km,

Vanmorgen bij het verlaten van het hotel wilde de vrouwtjes wel even met ons op de foto. Helaas kan ik ze nu niet mailen ;P  Nou dit was dan weer onze laatste rit. En wat voor eentje. Ik had vanmorgen behoorlijk last van buikloop. Zal jullie de details besparen. Maar je voelt je dan slap en alles doet zeer.

Heb het eerste uurtje op kop gereden. Maar kwam bijna niet vooruit, Ron heeft het een kilometertje of 40 overgenomen. Ik voelde me langzaam steeds een beetje beter worden. Dacht hoppa gaan met die banaan, en ging gelukkig steeds beter rijden. Singapore bleef maar duren en was veel verder dan we hadden gedacht.

En echt vlak was het ook niet. Hebben onderweg nog wel ff zitten eten bij de MAC. Was wel bang dat het niet goed zou vallen.. Maar geen problemen verder gehad.

Bij de grensovergang ging alles gesmeerd en hebben nog een praatje met een douane beambte gemaakt Die heeft ons naar een buurt gestuurd waar we een niet te duur hotel konden vinden. De prijzen zitten hier allemaal een beetje rond de 90 spd.(ongeveer 22,50 euro de man.).

Vanavond heb ik een beetje westers gegeten Ron blijft bij zijn pittige eten.

Morgen weer een dagje rust en dan vrijdag naar Nederland

Gr Ron en Frank

[googlemaps http://maps.google.com/maps/ms?hl=nl&ie=UTF8&oe=UTF8&num=200&start=24&msa=0&msid=104387375914550957567.000481c1753e621793cdf&ll=1.337464,103.813934&spn=0.480519,0.583649&z=10&output=embed&w=425&h=350]

4 thoughts on “Singapore”

 1. ha die boys

  Time flys when you have fun .
  Alweer de laatste dag voor de thuisreis nog even een relax dag en dan maar weer op huis aan goeie vlucht en we wachten met smacht op jullie mooie reisverhalen bye bye

  groeten uit wosterout

 2. Sjeeeezussss!!!! Echt….. heb ‘t al eerder gezegd…. petje af hoor! Gefeliciteerd jongens! Geniet van je vrije dagje en alvast een heeeeeele goeie reis vrijdag!!
  Doe de groeten aan die vent met die python op Sentosa Island…. heb dat vieze glibberige ding ook ooit ‘ns om m’n nek gehad!
  Tot gauw!!

 3. Hi, wat een avontuur, was errug leuk om jullie te volgen. En wel snel voorbij weer. Geniet van jullie laatste dag en voor morgen een hele goeie terug reis en sterke + suc6 met relativeren terug in Nederland. CU xxxxxxxxxxxxxxxxx

 4. Ha mannen,

  Heb genoten van jullie verhalen en foto’s. Errug stoer van jullie, petje af.
  Vindt de Utrechtse Heuvelrug al een een klim.
  Ronnie ben benieuwd naar de foto’s, snel afspreken wanneer je weer thuis bent. Gecondoleerd met je vogeltje.
  Frank leuke anekdotes, leuk om te lezen.

  Geniet van de reis terug.
  Hélène x

Comments are closed.