01-04-2013 124km ik weet niet waar ik zit

IMG-20130401-WA0001Vanmorgen met wat stuwing opgestaan, het lijkt wel of ik aan het bevallen was. Sorry dames weet dat het niet te vergelijken is maar toch… ‘s-Morgens wat droog brood gegeten (hadden ze gelukkig). Zat een beetje op mijn fiets te denken echt zo’n dag dat ik eigenlijk niets te vertellen heb. Ben natuurlijk weer een keer oververhit geweest en los dit voortaan op door ergens de koelkast open te trekken een fles water te pakken en deze gewoon helemaal over me heen te gooien. Nou ik kan je vertellen das heerlijk…. je bent dan in twee seconden weer als nieuw.

IMG-20130401-WA0000Zit nu op een resort met hele leuke huisjes. Dacht zal eens even het dorpje hier tegen over in lopen, denk dat het slechts uit een huisje of 10 bestond. Maar er was een piepklein winkeltje, daar uit een doos wat noedels gehaald en wat vers water gekocht. Tja nu even aan het vrouwtje vragen of ze het voor me klaar wilde maken. Was lachen heel het drop liep uit en is toch uiteindelijk allemaal gelukt. Dan het afrekenen, incl biertje was het 1,5 euro. Dat kon ik echt niet over mijn hart verkrijgen. Heb ze 3 euro gegeven hahhahaha iedereen schoot in de lacht.

IMG-20130401-WA0002

Dit zijn echt de mooiste momenten van je reis. Vertel er een beetje over maar eigenlijk moet je het zelf meemaken. Biggetjes, eenden en lieve honden… alles struint er rond, heerlijk. Mensen zijn ook super vriendelijk ook al verstaan ze je niet.

Gr Frank.

7 thoughts on “01-04-2013 124km ik weet niet waar ik zit”

  1. Stuwing klinkt meer naar ‘borstvoeding’ hoor Frank, hahaha! of misschien zijn er toch hormonen in het spel, nu je gewoon niet meer weet waar je bent?! Afijn, gewoon je neus maar achterna (en af en toe dichtknijpen) en je komt evengoed op de mooie plekjes. Trap-ze!

  2. mooi verhaal ook al heb je niets te vertellen! leuk filmpje. goed om te lezen dat je ook geniet! vrouwtjes, stuwing…..ben blij dat er nog dames in je verhaal voorkomen ;)) fiets ze Franky!

  3. “Ik weet niet waar ik zit” ????
    Heeft een vermogen aan navigatie meuk bij hem en weet niet waar hij zit??? ๐Ÿ™‚

  4. Dit soort verhaaltjes lezen we graag:)! Lekker genieten, zoals het hoort!!

    XxX

    Roos

  5. Maat, ben je nog ziek? Je geeft 1,5 fooi!! Dat past niet in jou straatje maat,
    Geniet Frenkie, je krijgt de groeten van je klimmaatje en van sabel.

    1. Hahahahaha maat. Doe hem de groetjes terug. Als ik terug ben moeten we een Beetje aan de voorbereiding beginnen. Dan gaat pas het echte. Zware werk beginnen. Stijgijzers aan en bikkelen. ๐Ÿ™‚

  6. Hoi Frank wat weer een geweldig leuk verhaal.
    Ook erg leuke kleine huisjes.
    Ja frank je heb die mensen daar wel gek gemaakt met je 3Euro Grapje.

    Gr Bert M

Comments are closed.