Bang Saphan

Bo-Nok naar Bang Saphan 118 km,

Wat een luxe vanmorgen.. Phoe krijg gewoon het zweet op mijn hoofd.. Een heerlijk ontbijtje. Zo’n eentje met alles er op en er aan zeg maar, eitjes, brood met jam.. Ja echt alles was aanwezig. Heb samen met Ron flink lopen bunkeren.

Bootje
Bootje

Heb mezelf nog even op de film gezien en wat ik zag dat was toch echt een beetje te veel vet. Dus heb ik er een nieuwe uitdaging bij verzonnen, weinig eten en toch de hele dag op kop. Moet lukken!!!

Strandje
Strandje

We hebben vandaag veel op de snelweg gezeten. Dit kon niet echt anders. Daar is echter heel weinig te zien.

Dan maar de walkman in je oren en de rug krom en gaan met die banaan.

Om een uurtje of twee kwamen we in Bang Saphan aan. Daar reden we eigenlijk gelijk tegen een leuke Gasthouse aan. Deze was van een Engelsman en die was ook nog eens heel aardig. We hebben eerst met hem een bietje gedronken die Engelsman kwam met het voorstel om een brommertje bij hem te huren. Uiteraard eest eens een verfrissende douche genomen alvorens aan het brommer avontuur te beginnen.

Dat was echt lachen, ik ben naar de kust gereden en Ron terug..

Aan het strand hebben we nog een klein aperitiefje op. Het is werkelijk een prachtige kust. Zijn met het brommertje terug gesnord naar de Gasthouse en gaan nu lekker eten. Ron een Pizza en ik voor een lange tijd een Biefstuk jammie. Daarbij een heerlijk rood wijntje.. Ohh wat een feest.

Scheepswerfje
Scheepswerfje

Hik… tja een borrel teveel op (gebruikelijk) hahahaha. Had ik al gezegd dat het strand super was? Shit ja ik film alles vandaar niet zoveel foto’s, sorry hoor! Maar straks zijn jullie alle van harte welkom om naar de film te komen kijken.

Mensen tot morgen en we genieten van jullie reacties.. Nogmaals super.. Uhh nee MEGA!!!

Heerlijk allemaal dat jullie mee leven.. THANKS.

Ron en Frank

[googlemaps http://maps.google.nl/maps/ms?ie=UTF8&hl=nl&t=p&msa=0&msid=104387375914550957567.000481c1753e621793cdf&ll=11.759815,101.799316&spn=5.161081,7.03125&z=7&output=embed&w=640&h=480]

3 thoughts on “Bang Saphan”

  1. Heeye mannen was da nou ik dacht dat jullie daar flink af moesten zien in da verre Oosten !!!!

    Nou mooi nie !!! Ontbijtje van heb ik me jouw daar … biefstuk .. pizza … en als klap op de vuurpijl nog rondracen op een brommetje !!! hahahaha

    FF zonder dollen … toch weer toppie 118 km gebikkeld en nog wel over de snelweg !!!

    Maatjhus suc6 morge…lekker genieten … Ut gas erop

    dikke knuffel xxxxx

  2. Heej lieve luitjes,

    Jullie gaan goed zo te horen, ook heel leuk om te volgen. Maareh ik denk dat t tijd word voor n beurt bij de kapper haha keus genoeg toch daaro.
    Enneuh succes verzekerd.

    Dikke kus

  3. He pa!….

    hij gaat nog altijd lekker zo te zien!.. mooizo..
    lekker rondrijden op een brommer , haha leuk hoor!!
    nou nog MEGA veel succes weer ey!

    (K)

    Roos

Comments are closed.