20 km boven Cha-Am

Bangkok naar 20 km boven Cha-Am aan de kust 140km,

Hier zitten wij
Hier zitten wij

Eerst even wat over Bangkok. Als je wilt feesten tot vroeg in de morgen en goedkoop zo zat als een aap wilt worden dan moet je naar Bangkok gaan. De Engelsen hebben dit reeds lang geleden ontdekt. Die lopen ‘s morgen om 7:00 uur nog met een fles bier over straat  rond te lallen .

‘s Avonds is het best gezellig, leuke straatjes waar je heerlijk met vreemde mensen kan kletsen en lekker kan eten voor weinig. Je wordt wel lastig gevallen met allerlei prullaria. Maar ze zijn niet echt vervelend. De stad zelf, (daar zijn we echt dwars doorheen gefietst !!!)  is een stad met vele gezichten. Denk dat als je de stad diagonaal meet je gemakkelijk aan de 50 km komt. En wat een smerige uitlaatgassen. Voor mij was een dag genoeg en wat ik van Ron begreep voor hem ook.

We hebben vandaag echt mazzel gehad.. Vanmorgen stond er een heerlijk briesje in onze rug. Dus vol gas op de pedalen, ha ha ha ha tussen de 30 en de 35 km/uur. Hebben ook op zijn tijd een lekker bakkie koffie op. Ging dus best lekker.

Toen we aan de kust kwamen zagen we een restaurantje en namen daar aan de kust even een  heerlijk bietje. En wat denk je?

Bij avond
Bij avond

Zitten daar gewoon apen in het wild, super lachen toch! Ook lopen hier van die krabben met een grote schaar. Langs de kust heeft het briesje ons niet meer geholpen. Ron kreeg weer flink last van zijn kontje. Maar ondanks zijn ongemakken hebben we toch een respectabele afstand afgelegd.

We zitten nu heerlijk relaxed aan het strand te eten. Zou niet weten wanneer het hier hoogseizoen is maar er zijn hier verdomd weinig mensen.  Dus een tip als je van rust houd!  Echt een aanrader (de vakantie man Wilbert).

Ghe even nog een stevige boer laten en dan een heerlijk sigaartje roken en heerlijk onder de wol.

Tot morgen!!

Gr Ron & Frank

[googlemaps http://maps.google.nl/maps/ms?hl=nl&geocode=&num=10&ie=UTF8&t=k&source=embed&msa=0&msid=104387375914550957567.000481c1753e621793cdf&ll=7.577103,102.090286&spn=12.479482,6.073166&output=embed&w=425&h=350]

(Frank Mekes), (red. Edwin Rijksen)

4 thoughts on “20 km boven Cha-Am”

  1. Hahaha…nou zitten ze beter hoor de mannen…lekker aan de kust.
    Fijn dat het goed gaat met jullie en al een week achter de rug.
    Nou mannen…zet hem op hé….geniet er ook van ondertussen.
    Groetjes Sjan…die jullie belefenissen lekker blijft volgen

  2. Ha mannen,
    Lekker briesje van zee en nu genieten maar!!
    Maar volgens mij doen jullie dat wel! Ook van elkaar zo te lezen!! Haha Ja ja na 24 uur heb je recht op elkaar!!

    gr J-W

  3. Heeye kanjers !!!

    30/35 km per/uur …hahahaha….mot nie gekker worden !!!
    Apen in ut wild ..fijn om ook eens tussen soort genoten te zitten !!! hahahaha ..

    Mannen weer een topprestatie ..140 km bikkelen !!!

    Suc6 morgen !!

    Dikke knuffel XXX Ptje en Kees

  4. Klinkt goed daar aan het strand….mooie zonsondergang! Toch wel lekker een koud biertje op he! xx vanuit de bossen van Oirschot!

Comments are closed.