25 jan. 2020

Na onze reis naar st Maarten en Dominica moeten we maar weer eens op pad. Na wat wikken en wegen is uiteindelijk de keuze gevallen op Thailand en Cambodja. We vliegen op Bangkok waar we de fietstocht van Co van Kessel zullen gaan maken. Vervolgens zullen we naar Siem Reap (Cambodja) vliegen om de tempels van Angkor, Ta Prohm en Preah Khan te gaan bekijken. Dan hebben we even genoeg cultuur gesnoven en wordt het tijd voor een relax eiland, gekozen voor Koh Rong in het zuiden van Cambodja. Als we dan aan alle kanten gaar gebruind zijn hebben we een drukke vliegdag naar Chang Mai Thailand. Hier gaan we een overnachting in de jungle beleven en als het mogelijk is op een vlotje rond dobberen.
Wanneer we dan precies teruggaan naar Bangkok moeten we daar bekijken. Misschien willen we hier nog een dag doorbrengen.

2 thoughts on “25 jan. 2020”

    1. Dank je. Heerlijk hier. Net massage gehad. Roos hoorde me snurken hahahaha. Zo relax.

Comments are closed.