Geertruidenberg, Oost west thuis best!

Wohooo we zijn terug en het thuisfront is weer blij dat we er zijn. Maar wat een bagger weer was het vandaag! Koud, regen en wind, kortom gewoon ouderwets hollands herftsweer. Alleen als je dat de hele dag over je heen krijgt dan is dat echt wel afzien en zit het water op plekken die normaal nat worden tijdens het zwemmen. Ik ben daarom ook blij weer lekker voor de warme kachel te zitten.

Van de week voegen we onder het menu tabje nog wat mooie foto’s toe want daat heb ik gedurende de reis niet veel tijd voor genomen.

Groetjes Frank.

 

2 thoughts on “Geertruidenberg, Oost west thuis best!”

  1. Welkom thuis! Jij hebt het de afgelopen dagen kouder en natter gehad dan wij hier in Nederland 😉

    1. Ohwohw. Wat een laatste dag. Denk dat ik wel 600 km door de regen heb gereden. Gelukkig nergens fout gereden. Paar keer bijna onderuit ivm natte glad wegen. Ben je gelijk weer klaar wakker. Zelfs stoppen voor een sanitaire stop was niet meer mogelijk. Had het zo koud. Knip dan de afstanden in stukjes. Lijkt het niet zo ver meer 😉.

Comments are closed.