Wat vond ik van Marokko?

Moet zeggen, zeker de moeite waard! Raad iedereen aan hier is een kijkje te komen nemen. De gewoontes zoals geloof en kleding is vooral voor vrouwen uit Europa ff wennen. Je kunt hierop sommige plekken beter niet te “bloot” rondlopen. Je hoeft niet echt bang te zijn dat ze wat van je wegpikken, vooral als toerist. Marokko wil een goeie naam opbouwen en zoveel mogelijk toeristen welkom heten. De straffen zijn hier niet mals. En iedereen heeft veel respect voor de politie. Niemand zal bij de vele stops te hard aan komen rijden.

De natuur is fantastisch, bergen, woestijn en in het noorden wat groen. Wegen zijn over het algemeen goed. Wat ook opvalt is dat ze met elkaar vriendelijk omgaan en heel erg gastvrij zijn. Helaas maken ze er hier en daar een zooitje van. Voor een land wat pas vanaf 1956 “onafhankelijk” is, doen ze het nog niet zo slecht.
Hoop morgen weer naar Europa te varen maar hoop ook hier volgend jaar weer teryg te komen.
Frank.

2 thoughts on “Wat vond ik van Marokko?”

  1. Dat is dan een fijn vooruitzicht dat je hier volgend jaar nog een keer terugkomt! Goede thuisreis, met hopelijk niet teveel regen.

Comments are closed.