3-7-2019 Uplistsikhe / Gori

Bij het ontbijt reed er nog iemand tegen onze auto. Hebben wij weer. Wat info uitgewisseld en de dag kan weer beginnen. Uplistsikhe is echt het bezoeken waard. Is een oude stad uit een rots gehouwen. Je moet er wel intree betalen 7 gel (2,21 euro). Zeker de moeite waard.

Daar het wat klimmen was, besloot Gijs niet mee naar boven te gaan. Moest toch nog wat mailen voor zijn werk.

 

 

In Gori was het nog even zoeken naar het hotel. Ging ook weer niet zonder slag of stoot. Werden weer aangehouden door de politie. Bleek dat we door rood waren gereden. Gijs zat achter het stuur en ik kreeg de schuld hahaha. Kregen een bekeuring van 20 gel (6,31 euro) die je in een bank moet betalen.

Hebben het hotel “old town”.  Kijken op het . Van dichtbij valt het een beetje tegen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.