1-7-2019 aankomst

Rond vier uur stonden we weer met ons voetjes op Georgische grond. Na een sim kaartje gekocht te hebben. Eerst een borrel.

Hadden besloten om met de taxi naar het hotel te gaan om eerst nog wat te pitten. Adres aan taxi chauffeur gegeven en prijs afgesproken 100 GEL. Zette ons voor het verkeerde hotel af. Naam was wel oke maar moesten nog zeker 26km verder zijn. Dat werd dus ruzie. Wilde ons afzetten voor 300 GEL. Na wat gesteggel zou hij het voor 200 doen. Gijs werd steeds bozer en was niet van plan meer te betalen. Dus bij aankomst kreeg hij 100 hahahah nou hij klapte zowat. Is ons achtervolgt naar het hotel waar hij nog 50 kon krijgen. Dit was volgens de hoteleigenaar redelijk en daarmee was de kous af.

In Tbilisi hadden we een mooi hotelletje waar we nog even tot rust konden komen om onze reis te beginnen.

Wat betreft eten, drinken en slapen kost het hier geen drol.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.