105Km Kedainia

Hallo, Gaat de laatste dagen niet echt van harte. Gisteren ben ik tot Maijampole gekomen en dat was een stukje van 118km, daar aangekomen ben ik zowat gelijk naa het eten maar gaan slapen. Zwoeg me het schompes en kom in mijn gedachten niet echt vooruit. In mijn geval moet ik dan alles uit de kast halen om het nog een beetje leuk te houden.

Maar wat is het probleem waar ik het over heb???? Vergeleken met hier gaat het eigenlijk echt nergens over.. neeee hier wonen hahahahaha das pas eens een heel andere koek.

Ben door Kaunas gekomen. En dat is ook niet echt een klein plaatsje, maar wat een bouwvallen hier zeg. Veel is van hout en de rest zou ik voor 70% plat duwen. De wegen zijn hier en daar heel erg slecht. Er moet hier nog heeeeel veel gebeuren. Volgend jaar komt de euro ook hier. Vroeg het aan de receptie wat ze er van vond. Keek niet echt blij. De rede kreeg ik niet echt mee. Zal wel hetzelfde zijn als bij ons.

Ben nog een oud stel uit Duitsland tegen gekomen. Die gingen ook naar Tallinn en dan naar Zweden. Waren zeker zo zwaar bepakt als ik. Heb daar ff lekker mee staan kletsen. Doet je altijd goed als je weer eens wat mede fietsers tegen komen. Was vandaag om 14:00 klaar. Ben een beetje door het plaatsje gelopen. Hier lacht nou echt niemand. Snap dat wel een beetje maar als je hier geboren bent weet je toch niet beter. Zullen dat ook wel niet mee gekregen hebben. Morgen ga ik naar Pasvalys. Kon daar niets vinden. Heb het aan het meisje van de receptie gevraagd. Die kon na veel moeite wat vinden. Ze heeft voor me gebeld. Slapen kan ik morgen weer.

Gr Frank

 

 

 

 

 

 

 

2 thoughts on “105Km Kedainia”

  1. Hee Schat,
    Nou ik vind het knap hoor, je iedere dag op peppen om de volgende rit weer
    te beginnen en het zijn niet erg weinig km die je maakt met die zware bepakking .
    Echt een bikkel, ik doe het je niet na haha!!
    Hou vol he…..die laatste 600km gaat vast ook goed lukken! Geniet er ook van het is weer een hele ervaring erbij!!
    Ben trots op je hoor!!(al was ik er wel liever gewoon bij…..achterop dan he;-)
    Xxxxx Lilian

  2. Beste Frank,
    Ik heb zowat al je stukjes van je reizen gelezen,en je hebt al heel wat meegemaakt heel veel gefietst en bergen beklommen en veel mooie natuur gezien.
    Je bent gewoon een kanjer.

    Groeten van Cor en Lydia.

Comments are closed.