Dank woordje

Beste Beste mensen, Graag wil ik een bedankje richten aan alle die de site hebben bezocht en ons zo gevolgd hebben in een fantastisch avontuur.

De berichtjes die we hebben mogen ontvangen hebben we met plezier gelezen en hebben zeker een bijdragen geleverd tot het voltooien van de reis… TOP!!!

Bedankt Bedankt Bedankt!!! Ik hoop jullie weer te mogen begroeten bij het volgende avontuur.

Met vriendelijk groet,

Ron


Even een dank woordje aan jullie en wat ik uiteindelijk van de reis heb gevonden.

Moest wel even wennen aan het samen reizen. Ben er wel achter dat het een stuk makkelijker is en eerlijk is eerlijk een stuk gezelliger. De vijf weken zijn omgevlogen. Had graag nog door gewild en nog een stuk van Indonesië willen fietsen. Gelukkig is de wereld groot en zal ik zeker volgend jaar weer een fietsreis maken. Waar naar toe??? Er zijn verschillende opties: Laos-Vietnam-China, Nepal (beetje klein), Argentina-chile (denk dat dit het word) of Australie-New  Zeeland ( misschien te duur)

Van de vier landen waar we nu doorheen zijn gereisd heeft Cambodja op mij de meeste indruk gemaakt. Niet wat betreft de natuur… maar vooral de stank, milieu vervuiling, armoede en daar in tegen de vriendelijkheid van vooral de kinderen en de ouderen. In mijn ogen is het zeker geen land om op vakantie te gaan. Zou kunnen dat het in het zuiden aan de kust iets beter is.

De wegen zijn over het algemeen goed. Helaas was het niet mogelijk om de snelweg echt te vermijden. Voordeel hiervan is wel dat je veel kilometers kan maken.

Eigenlijk heb ik in vergelijking tot Griekenland veel minder afgezien en de temperatuur heb ik niet echt als heel vervelend ondervonden. Een groot nadeel is wel dat je heel de dag nat bent waardoor je uiteindelijk wel heel je kont kapot gaat.

Kortom een tocht die ik iedereen aan zou raden.

Wil jullie allemaal bedanken voor de leuke reacties. We hebben ze iedere dag gelezen en het geeft je een fijn gevoel dat mensen met je mee reizen en leven THANKS!!!

Tot volgend jaar gr Frank

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *