Singapore (rondkijk dag)

Rustdag Singapore.

Hebben lekker uitgeslapen en een beetje liggen Lamballen en zaten om een uurtje of 11 aan het ontbijt. Aan het vrouwtje van het restaurant gevraagd hoe we het beste naar Chinatown en Sir Raffels konden gaan. Ze heeft alles uitgelegd en op een kaartje getekend.

Daarna toe zijn wij met de ondergrondse gegaan (MRT). Dan sta je voor een halve sp dollor in no time midden in Chinatown. Hebben daar een beetje rondgescharreld en te voet naar Sir Raffels gegaan. Onderweg zie je dan weer allerlei leuke gebouwen. Moet wel zeggen het is een MEGA town.

Naderhand nog een gebouw vol met elektronica bezocht. De prijzen zijn niet meer echt aantrekkelijk sinds internet alle mogelijk heden bied. ‘s avond hebben we heerlijk gegeten met ughhh een sigaar natuurlijk. Vanmorgen weer rustig aan en hebben me daar een ontbijtje gehad. Geweldig, met een relaxed bakkie..(om 12:00uur) en mijn laatste sigaar dus ik moest wel naar huis hahahahaha.

Zitten nu op het vliegveld aan een bakkie. Morgen schijven we ons laatste stukje.

Gr Ron & Frank Mekes

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *