K Lumpur 84 km,

Tanjung Malim naar K Lumpur 84 km,

Vanmorgen weer vroeg uit ons nestje. Pas na 20 km hadden we onze eerste aanlegplaats. Dit was een benzinepomp waar ze gelukkig koffie hadden. We moesten wel bijna een half uur wachten voor het water warm was. Maar toen het eenmaal warm was hadden we een heerlijk bakkie met oploskoffie.

Er was flink verwarring over de afstand die we nog te gaan hadden. Op het ene bord stond 110 km op het andere 82 km. En nog een derde gaf zelfs 33 km aan. Tja dan weet je het niet meer. Uiteindelijk zijn het 84 kilomters geworden.

Ik wilde al dagen van mijn benzine af en zag in een flits een lege fles liggen en dacht hier maak ik eens een mooie brandbom van. Dus van die benzine ben ik dan ook mooi van afgekomen.

Onderweg zag Ron is zijn ooghoeken een paar apen, zo zie je maar, soort blijft soort zoeken hahahaha.. Geldt net zo goed voor Franky. We zijn gelijk omgedraaid en hebben al ons brood aan ze gegeven. Echt een beetje raar ze pakken het met hun handen aan. Normaal pakt bijna ieder beest het in zijn bek aan.

In K.Lumpur was het een eitje om een hotel te vinden keus genoeg want er zijn er heel veel. We hebben er nu eentje midden is het centrum. Morgen gaan we de grote gebouwen en de stad eens goed bekijken. Op het programma staan d twintower, de televisietoren en chinatown. Het avond leven is hier heel druk met allerlei muziek op straat.

Fietsers zie je hier totaal niet. Iedereen kijk je dan ook na. Blijkbaar is er ook iets met onze fietsbroeken. Daar kijken vooral de vrouwen zo raar naar.. Snap er niets van hahahaha. We hadden al gedacht ‘zou het niet beter zijn om heel de dag in een fietsbroek rond te lopen’ hihihihi.

Morgen horen jullie over de stad, en zal proberen wat apen foto’s mee te sturen.

Gr Ron en Frank

One thought on “K Lumpur 84 km,”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *