Tanjung Mali

Bringchang naar Tanjung Malin 134 km,

Vanmorgen vroeg begon het gedonder al. Hahahaha wij waren al om 6:30 uur klaar om te vertrekken. Maar die ouwe chinees lag nog op bed. Daarom hebben we een tijdje op de deur staan bonzen. Het duurde en duurde maar, uiteindelijk kwam ze er dan aan sjokken.

Maar eer ze dan de trap af was en de deur open had..(weet niet of jullie me kennen??) Maar ik stond daar met een paar hele kromme tenen. Maar goed we konden vertrekken. En kregen eindelijk de afdaling die we hadden verdiend.

Weet niet of ik het al had verteld, maar er rijden hier honderden oude DEFENDERS rond de ene nog rotter dan de anderen. Helemaal vol geladen met troep zodat ze net niet door hun assen zakken. Geweldig om te zien, ik dacht zo bij mijn eigen die van mij is hierbij echt nieuw en kan nog 100 jaar mee hahahaha.

De rit ging verder goed en voerde ons langs mooie plaatjes waaronder een prachtige theeplantage en van die hutjes waar je geloofd het of niet mensen in wonen. ‘s middags werd het erg warm.. Daarom hebben we na 134 km besloten om er mee te stoppen.

Morgen richting K Lumpur.

Gr en tot Morgen Ron & Frank

3 thoughts on “Tanjung Mali”

 1. Hi Frank en Ron,

  Jullie kunnen niet zeggen dat ik teveel beloofd heb!! Echt (een van de) mooiste plekjes van Malaysia, daar wil je wel ff voor stoempe.
  Onderweg naar Singapore kom je nog een paar kleine heuveltjes tegen maar niets in vergelijking met deze prachtige klim.
  Veel succes en tot ziens,
  Ans en Jan, Penang

 2. Hey kerels!
  Hier eindelijk weer een berichtje van ons!
  Time flies when you’re having fun, want ‘t is zo langzamerhand al weer aftellen geblazen voor jullie denk? Heb ff jullie route gecheckt enne….. petje af hoor!
  Hou vol! Moet ik al inschenken of nog ff wachten?
  Greetz….. Anne-Marie en Ralph

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *