Hat Yai

Phatthalung naar Hat Yai 99km,

Vanmorgen aan de doorgaande weg een bakkie koffie en van die Oliebolachtige dingen op.. het was een lekker vies tentje..De koffie kopjes werden even door het water geslingerd en hoppa de volgende klant. Eigenlijk kijk je er niet echt meer van op.

Vogeltje

Het eerste uur hebben we gemiddeld 30km gehaald. Maar toen begon de ellende, twee keer een lekke band en dat KUT vogeltje moest weer eens drinken.. Het is dat hij er zo blij mee is maar anders…. Morgen kopen we er een stoffen kapje voor dan is hij ‘s nachts tenminste rustig (zal er nog een foto bij doen.. Kijk maar eens hoe blij hij is).

Broekie
Broekie

Hebben bij een Rasta man een korte broek voor mijzelf gekocht 250bath, ruim 6 euro. Het was een leuk zaakje en een aardige vent. Ron vond zijn armband wel leuk, nou geen probleem hoor, het is allemaal te koop. Voor weinig natuurlijk.

De stad Hat Yai is best een grote stad. We hebben inmiddels al gegeten en wat rond gesnuffeld.. Ohh wat een prullaria hebben ze allemaal en NIETS is origineel Allemaal nep en 1000x het zelfde. Dadelijk nog een biertje drinken en dan zien we het verder wel. Nou ik hoop dat ik vannacht goed kan slapen!?

Gr Ron, Frank en het vogeltje

Waar zitten we
Waar zitten we

One thought on “Hat Yai”

  1. Hoi, jullie gaan hard in de hitte pfff.
    Ook goed dat jullie nog niet echt ziek zijn geweest, maar vaak hoe smeriger de tent hoe beter het eten.
    Hoop dat het vogeltje ook met jullie de eind streep gaat halen ha ha.

    grtjes mark & claudia xxx

Comments are closed.