Avontuur op de Zugspitze

Nou zoals jullie kunnen zien zitten wij inmiddels op de Zugspitze.

Vanmorgen zij we relax uit ons bedje gekomen. gelukkig konden we nog wat broodjes kopen op de camping. Na het ontbijt hebben we onze spullen in gereedheid gebracht. Het plan was om naar de wienerneustadterhutte op 2216 meter te klimmen. Hier en daar hebben we flink moeten zoeken. uiteindelijk kwamen we weer op de route. Was een mooie klim!! Bij de hut hebben we een flinke pot bier gedronken. mmmm Heerlijk!!!

Lekker hoor dat bier!
Lekker hoor dat bier!

de afdaling ging als een speer. Ralph is hier helemaal in zijn element. IK ga liever omhoog en ben daar weer in het voordeel. Denk dat Ralph zijn benen meer algemeen ontwikkeld zijn.. Die van mij zijn meer geschikt om omhoog te gaan hahaha. Morgen we gaan iets doen waar we niet zo moe van worden. Heb weer zin in een giga grote pot BIER.

gr van Ralph en mij

 

Daaro naar boven gaan we
Daaro naar boven gaan we

 

Ja zeg het maar!
Ja zeg het maar!

 

 

 

 

Look at me!
Look at me!

 

 

 

 

 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Ntgr4VFQyzQ[/youtube]