kletterstijg

Bergen 2015,

Ralph, Alex, Herre en ik.

Ralph en ik zijn een dagje vroeger vertrokken en kwamen gelukkig met droog weer aan. Dit jaar hadden we besloten om met kleine tentjes te gaan met in het midden een tarp. De tarp was een goeie zet. Volgende dag regende het pijpenstelen. We hebben van hieruit bekeken wat we het beste konden gaan doen. Dit was geen gemakkelijke opgaven.

Pointe_Percée

Het weer rondom was niet overal even best. Onze keuze is uiteindelijk gevallen op Le Grand-Bornard. Een mooi plaatsje hoewel de Camping wat minder was. Maar daar zouden we toch niet veel zijn. Alex en Herre hadden geen zin om een tentje op te zetten. Dat werd dus lekker knus.

Volgende dag werd het prachtig weer. Zijn vroeg op pad gegaan om een prachtige kletterstijg te gaan maken. Deze was zeker de moeite waard. Flink moeten klimmen en klauteren. Uitzicht was prachtig. Bij de uitstap was er wijs beraad. Besloten om niet verder te gaan daar we ’s middags naar de hut van de Le pointe percee zouden gaan. Na goed gegeten te hebben was het nog een hele klus om de instap naar de hut te vinden. Zijn pas om 18:00 uur op pad gegaan.

Frank.