30 oktober 2016 Curacao

Hallo allemaal.

Het was een  speciale dag waar ik eigenlijk niet veel van verwachte. Op mijn gemakje wilde ik vandaag  naar de drijvende brug die de mooie naam ‘Queen Emma Flotaing Bridge’ heeft.  Om daar te komen moest ik ongeveer een afstand van 8.5km af leggen. Ik kan je zeggen in deze hitte is dat best een heel stuk. Na drie kwartier moest ik toch echt een watertje hebben want wat is het heet hier! Na nog wat flink doorlopen nog net binnen de 2 uur gedaan. Voor hier is dat rennen, als je rond kijkt zie je ze niet meer dan een beetje sjokken  en wordt je al moe van het kijken.

[embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=-Rk9nmHq4jA[/embedyt]

De brug is grappig om te zien iedere keer als een schip binnen komt varen ze hem open.

Na wat verder rondkijken gelukkig een terrasje in zicht en raakte daar gelijk aan de praat.  Een man had me al zien lopen en wilde mij een lift geven maar twijfelden toch een beetje. Na wat kletsen heeft hij mij uiteindelijk een groot stuk van Curaçao laten zien. Bijna heel de middag rondgereden in een mooie airco auto. En als klapstuk werd ik door hem weer netjes voor de deur afgezet.

Kijk dat heb ik nou weer, er zijn gelukkig ook aardige mensen op de wereld.

Groetjes,

Frank

3 thoughts on “30 oktober 2016 Curacao”

  1. Hallo Frank in het mooie curaçao, leuk hè die pontjesbrug lekker op een terrasje mensen kijken en dan vooral, als de cruiseboot die Amerikanen dropt met de korte broeken en sokjes eronder slenterend door willemstad. Je hebt het hele eiland al wel gezien denk, welk hotel of hostel had je? Veel plezier en ik reis weer mee ….

  2. Hallo Frank:
    Ik was altijd heel bezorgt,
    maar nu zie ik het is heel erg genieten,
    Vele groetjes van Jan en je moederxxxxxx.

Comments are closed.