Bari, Italië 14 mei.

Poeh poeh, ja het duurde even voor ik tijd had om een verhaaltje te maken want die overtocht heeft me niet veel nachtrust gegeven. Het begon al met de vertrekt tijd eerst 23:00 toen 01:00 en puntje bijpaaltje werd het 03:00, daarna het slapen, wat een ramp was dat!  Ongeveer 3 uurtjes kunnen slapen alvorens we om 10:00 uur al weer van de boot af moesten. Tjonge jonge wat was ik brak, gelukkig krijg je met de motor iets meer voorrang bij het op- en afrijden van de boot en was ik daardoor weer lekker snel op weg naar het hostel.

Deze was wel lastig te vinden maar na een paar rondjes en her en der wat straatjes in en uit uiteindelijk toch gevonden. En wat een rust daar! Oh zo heerlijk na zo’n drukke boot, snel alles wassen en voordat ik het wist lag ik al op het balkon de vredige rust te verstoren met mijn houtzagerij.

Na wat gedut te hebben vroeg ik me af wat het avond eten zou gaan brengen, ik verwachte er niet veel van maar het overtrof mijn stoutste verwachtingen echt heerlijk! Bij het eten ook nog een lekker flesje Italiaanse wijn achterover geslagen.
Man man man wat een feest!

Morgen eens verder kijken wat Italië nog meer te bieden heeft.

Frank.

Route