14-04-2013 125km Svay Rieng

IMG_5528Zag er vanmorgen echt tegen op.
Eet slecht en de rest bespaar ik jullie maar. Moet zeggen en weet niet waar het vandaan komt, maar heb eigenlijk best een fijne dag gehad. Wist niet dat ik nog met een pond mee moest. Was mega druk in Prekk Vatt. Dacht nog?? Wat is hier aan de hand. Na wat duwen en trekken kwam ik bij een kaartjes verkoop. Dacht nha iedereen doet het zal wel nodig zijn. Als dan het hek open gaat is het echt dringen geblazen en vechten voor een plekkie. Dan wordt het echt lachen. De laadklep staat voor en achter helemaal vol en begint die pond gewoon te varen. Lachte me kapot. De rest ging goed moet ik zeggen. Bij een stop toch maar eens gevraagd waar al die brommers naar toe gaan. Blijkt dat heel Phnom Penh leeg is gelopen om thuis het nieuwjaar te vieren. Dacht eerlijk dat het al lang was begonnen. Er was in ieder geval iedere avond vuurwerk.

[youtuber youtube=’http://www.youtube.com/watch?v=50vtLYeRtAI’]

Heb een hotel geboekt voor de 16e in Ho Chi Minh. Dit is eigenlijk een foutje!! Had de 15e moeten zijn. Achteraf is het prima. Fiets morgen een korte afstand naar Go Dau of Trang Bang. Hoef ik er niet zo vroeg uit.

Relax!!

Gr Frank


Vietnam, Laos, Cambodia weergeven op een grotere kaart

3 thoughts on “14-04-2013 125km Svay Rieng”

    1. hahaha ja zag het…. neem er maar lekker een. Voor mij is het de meest saaie verjaardag van mijn leven,, Kwam nou eenmaal zo uit. Had veel vroeger moeten gaan. Had ik ook niet z’n last van die hitte gehad. Domme ,,domme…. domme domme Franky enz hihihihi

Comments are closed.