09-04-2013 133Km Kampong Cham.

Had de avond hiervoor gezellig gegeten met de Australiërs en het Belgische buurmeisje Evelyne (http://alwaystravelyne.wordpress.com/). het is iemand met een enorme passie die niet uitverteld komt over haar reis, echt prachtig. Het was wel twaalf uur in de nacht geworden met daarbij de nodige biertjes. Dan is het toch een kort nachtje als je er om 5 uur uit moet. De eerste uren waren dan ook behoorlijk wringen…pfff.

IMG_5490In de loop van de dag sloeg dit gelukkig om. Onder weg ontmoete ik nog een Nieuw-Zeelander en een Engelsman die hadden elkaar ergens 3000km terug ontmoet. Nou nou en die verhalen van ze dan heb ik vergeleken met hun echt nog nooit iets gedaan!!!  Die gasten fietsen gewoon een jaar rond, onvoorstelbaar! Ik zou het niet (meer) kunnen. Moet wel zeggen dat ik nu echt aan het genieten ben, mijn conditie is super en ik heb het gewoon naar mijn zin.

De bedoeling was om te stoppen in Suong. Dit plaatsje viel me echt tegen en ben dan ook door naar Kampong Cham gereden. Hier een leuk hotel gevonden…. Maar een dorst dat ik had. Bij de buren was een mooi plekkie. Na het derde bier kwamen er gezellig vier Nederlandse meiden bijzitten. Het blijft me verbazen wat ze allemaal ondernemen. En ze zijn op hun leeftijd al helemaal wereldwijs. Geweldig!! Ben stiekem wel blij dat mijn dochters die ambitie niet hebben want ik zou er niet van kunnen slapen. Vandaag ga ik hier een beetje rondkijken want heb tijd zat. Morgen heb ik voor alle zekerheid ivm het nieuwjaars gebeuren een hotel geboekt voor twee nachten.

Kan ik altijd nog zien.

Gr Frank


Vietnam, Laos, Cambodia weergeven op een grotere kaart

6 thoughts on “09-04-2013 133Km Kampong Cham.”

  1. Maat. Dit is de eerste keer dat ik lees dat jij ergens niet van kunt slapen! Fijn dat je nu lekker aan het genieten bent. Ik hoor het wel van je op welke datum je terug komt en of ik je op moet halen. Nog veel plezier daar frank doe voorzichtig en maak er nog een paar mooie dagen van daar. Groetje

    1. Nou Maat.. dat zou wel heel aardig zijn. Als het goed is land ik op 25 April om 11:30. Hoop dat je kunt?
      Phnom Penh is wel een feeststad. helaas moet ik mijn bedje in. Onderweg hoor ik van andere fietsers dat ze ook regelmatig uitliggen. Wil hier mee zeggen. Dat het fietsen veel van je lichaam vergt en bij het minste of geringste. Gaat het daar van binnen mis. gr Frank

  2. prachtige site van Evelyn! ook jij, bredase kerel 🙂 wordt genoemd. Mooi om te lezen waar ze is geweest en wat ze nog wil doen. geniet van je reis en gelukkig nieuwjaar!

    1. Sus het verbaast me steeds weer en meer. Wat mensen gedurende een lang tijd onderweg zijn. Alles opgeven voor hun droom om door de meest vreemde landen te trekken of te fietsen. Ik dacht dat ik al rare dingen deed. Nou ik hou mijn mond voortaan maar bij dit soort reizigers 🙂

  3. Eet je wel goed? Haha!
    Ik hoor wel dat het je weer goed gaat! Goed zo!
    We blijven lezen en kijken!

    1. Ha nee vandaag bijna niets gegeten. Conditie is gelukkig zo goed dat ik zelfs zonder eten 120 km kan maken.
      Ik ging nog eens hard ook. Gemiddelde incl de pauze zit boven de 20. snelheid lag zo tussen 23 en 26. Moets wel twee keer de toilet opzoeken. Godver zit er weer mee te tobben. Om gek van te worden!!!

Comments are closed.