22-05-2012 (Chester 127km )

De dag begon heel vroeg. Was er om 6 uur uit en de zon kwam net op. Eerst een douche genomen, spullen opgeruimd en kijken of ik nog wat eten kon scoren.

Eerste beste plaatsje waar ik doorheen kwam was een leuk winkeltje. Heb daar een warm broodje en een heerlijke kopje koffie op.

Had er zin in.. Mijn energie tank zat echt barstens vol.

Na een tijdje moest ik de A55 op. Mega druk! Op een of andere manier ga je dan hard rijden.. Mijn tellertje wees dik boven de 30km/uur aan. Misschien is het angst?

Na een paar uur schoot ik een tunnel in. Zo gevaarlijk brrrrr zag op een geven moment dat er een auto met zwaailichten achter me kwam rijden. Dacht… Aardig.

Uit de tunnel moest ik stoppen op een parkeerplaats. Mocht er dus niet rijden. Zou een bord hebben gestaan? Ze waren heel aardig en hebben me een alternatieve route gegeven. Was eigenlijk best blij dat ze me er af haalde. Had al een paar keer een kruis gemaakt.

Na Bergje op en af kwam ik bij Chester uit. Onderweg al diverse keren aan mensen een camping gevraagd.

In Chester stond er een politie naast mij. Dacht zal het hem eens ff vragen. Wist het zelf ook niet. Maar heeft me daar een moeite voor me gedaan. Schakelde de hele politiemacht in. Heb hem heel hartelijk bedankt. Hij zij, nu ik jou zo geholpen heb ga ik met een brede glimlach naar huis. Mooi is dat he!!! Sta nu bij een boer. Echt heerlijk om hier te zijn. Eenvoudig. Maar een oase van rust.

Het noorden van Wales is echt prachtig en zeker het bezoeken waard.

Net eenvoudig maar heel goed gegeten. Op de menukaart stond. Spaghetti twee eitjes en een blikje tonijn met natuurlijk een Rioja wijntje. Wat kan een mens toch blij zijn met weinig 😉

Morgen op naar Manchester. We zullen het zien.

Gr. Frank