09-05-2012 ( Fishguart 89km)

Gisteren een fijne dag gehad. Stond een beetje brak op want was flink doorgezakt het was namelijk super gezellig.. Raar hè je stopt ergens en na een paar uur ben je al thuis?. Kreeg ook nog een mooi boek van Wales. Maar om te beginnen ‘s morgens eerst een stevig ontbijt. Dan is er echt van alles, witte bonen, dik spek, worsten, eieren,  gebakken tomaten, champignons en brood. Nou als dat er in zit dan klap je zowat!!!!

Later buiten gezellig een bakkie gedronken en over het leven gepraat. Prachtig wat mensen allemaal mee hebben gemaakt.. Daar doe ik het eigenlijk voor! Dan ook nog even doorgenomen waar ik het beste naar toe kon gaan op mijn vrije dag. De zee leek me het beste. Hij stelde gelijk voor om mij even te brengen. Hup in zijn auto.. dak er af super…

Wat een strand zeg, blijkt dat ze van heel de wereld hier naar toe komen om strandzeil races te houden. En daar kan ik me iets bij voorstellen, als het laag water is heb je wel een paar honderd meter aan vlak strand wat zeg ik wel kilometers lang.

In totaal heb ik wel vier stukken strand afgelopen, heerlijk een zacht briesje met een lekker zonnetje.

Terug bij het hotel ben ik mijn fiets maar een na gaan kijken. En ook nog even mijn overschoenen gerepareerd. ‘S avonds ben ik na een paar wijntjes en wat klets aan de tap vroeg naar bed gegaan.

Vanmorgen om 6:00 uur opgestaan en na het ontbijt gaf hij me in aluminiumfolie vier sneeën met kip mee, fantastisch toch! Elkaar nog een huk geven en op de pedalen.

Na een half uur begon het al te regenen en dat is ook niet meer opgehouden. En dat is echt niet fijn. Je trekt dan wel een regenjasje aan maar omdat je soms volle bak op de pedalen moet zweet je als een otter. Er zijn hier echt wel bergen, tot net voor Fishgaurt werd ik nog geplaagd met een berg waar 20% in zat (had z’n bord nog nooit gezien). En das sleuren met een fiets van 50kg zeg ik je.

Moet dan wel om mijzelf lachen de damp komt dan overal af hahahahaha.

In Fishgaurt aangekomen lag de boot er nog. Dacht kan net zo goed proberen of ik nog mee kan. Hier is het nu ook niets. Was de laatste. Gelukkig is de Ierse zee nu rustig. Heb begrepen dat het hier flink kan spoken.

Tot morgen Franky

One thought on “09-05-2012 ( Fishguart 89km)”

  1. Hee Ome Franky,

    Het gaat weer als een speer! Volgens mij ga je veel te snel! Je hebt toch 5 weken?
    De auto loopt weer!

Comments are closed.