07-05-2012 (Pembrey 97km)

Voor de verandering begon de dag vandaag met regen. Maar ondanks dat toch met redelijke zin op pad.

Ik ga eerst even uitleggen hoe ik navigeer op mijn fiets. Ik heb de route van te voren uitgezet van straatje tot straatje. En hoef dus alleen maar de lijn op mijn navigatie (een Garmin)  te volgen. Waardoor ik de kaart eigenlijk nauwelijks nodig heb. En ik zeg je dat is ideaal als het regent en zeker in de grote steden waar je geen tijd hebt om op een kaart te kijken.

Maar nu komt het, ik ben waarschijnlijk vanmorgen in de hevige regen op een zeer vervelende rotonde met veel verkeer waar je dus goed uit moet kijken (en die zijn hier soms heel groot met bossages in het midden) gewoonweg  360° rond gereden en de weg weer terug genomen.  Na een tijdje begon ik me af te vragen moet het noorden niet aan mijn rechterhand liggen? En daarbij is de wind niet helemaal gedraaid?  En dan toch gewoon stom door fietsen. Na anderhalf uur dacht ik (wat een eiken struik ik ben)?  Dit kan echt niet er staat Newport.. Daar kom ik vandaan. Toen zakte echt de moed in mijn schoenen. Hoe stom kan iemand zijn! Als ik mijzelf een vuistslag kon geven had ik dat zeker gedaan.

Ben toen als een razende gaan fietsen (berg weer op en af) om zo mijn verlies terug te winnen en uiteraard mijn boosheid kwijt te raken. Dat lukt natuurlijk nooit. Heb hierdoor zoveel kruit verschoten dat ik om halfvier hier genoeg van had.

Ben nu bij een B&B…. £35 incl. avondeten en ontbijt.. Geen geld dacht ik.

En daarbij zijn het hele aardige mensen!!! Misschien blijf ik hier wel een dagje.?

Gr. Frank

3 thoughts on “07-05-2012 (Pembrey 97km)”

  1. Hahaha, heen en weer rijden, zo krijg je de vijf weken wel vol denk ik! Maar op de foto’s schijnt de zon, dus die extra kilometers maak je toch voor je plezier?! Effe een rustdagje en zet ‘m dan weer op.

  2. Ha Ha Die Frank domkopje maar goed eten en slapen maakt het weer goed hoop ik.
    Volgende keer beter opletten he doen wij hier ook hoop ik.

    Gr Bert M

  3. Hahaha…. die pa toch! 😉 zoals Kees al zei… misschien toch eventjes langs Pearl….

    Succes weer he!!

Comments are closed.