vliegveld

20 mei vliegveld Rome 50 km.

Nou was me het nachtje wel.. wat ik er van weet tenminste.

Fikse regenbuien, echt niet meer normaal!

Vanmorgen maar een beetje langer blijven liggen tot het droog werd.. Even lekker een ontbijtje klaar gemaakt en …… zo als iedere morgen hahaha (ja wat ? red.)

Dacht ga vandaag is op dat vliegveld kijken hoe het er allemaal aan toe gaat. Nou was nog geen vijf minuten onderweg of het goot. Ja echt met bakken tegelijk er uit .En door al die zooi hier is er bijna geen putje die niet verstopt zit.

Je wordt dus van boven en door de auto’s die langs je afrijden heerlijk nat gespritst.

Deze onderneming was niet voor niets geweest.. het staat allemaal verschrikkelijk lullig aangeven, met een auto zal het allemaal wel lukken maar met fietsers is hier totaal geen rekening gehouden. Ben maar tegen het verkeer langs de snelweg in gaan lopen en na een tijdje zag ik dat er nog een afslag was die ik dus morgen moet nemen.

Van die info muts werd ik niet veel wijzer… uiteindelijk heeft een heeeel aardig meisje van de beveiliging mij uitgelegd hoe de gang van zaken is.. Ze vroeg nog hoe laat ik morgen moest vertrekken..dan zou ze me wel ff helpen..shit op die tijd heeft ze geen dienst.. Na we zien morgen wel.

Op de terug weg zag ik een net restaurantje..lekker gegeten en een grote Amerikaanse koffie op. Ja dat kan hier ook..Met een lekkere borrel om een beetje warm te worden.

Kwam dus als en verzopen katje op de camping aan en ben gelijk mijn slaapzak ingedoken..met een wijntje hihihi.

Tis nu Avond en het regent nog steeds en niet zo’n beetje ook… komt me verdomd slecht uit…. zal morgen in de regen alles in moeten pakken.. Dat is nog niet zo erg ..maar alles weegt dan gelijk een stuk zwaarder..

Schrijf jullie morgen..als alles goed is gegaan en ik niet te zat ben wat ik nu uiteindelijk van deze uitdaging heb gevonden..

Toedelledokie zwaai zwaai…