113Km Riga

Hoi allemaal,

Het was vandaag en gisteren een dag van regen en nog eens regen. Vannacht heb ik in Pasvalys geslapen. uh geslapen zeg je? Nou dat was er dus niet bij. Alles ging redelijk goed. Eerlijk gezegd was ik al blij dat er iets was waar ik kon pitten. Zag wel dat er ’s avonds iets stond te gebeuren. Je kent dat wel van die tafels in een rij hahahaha. Maar wist ik veel.

Gebouw was zo oud als Methusalem volgens mij had Stalin er nog in de sauna gezeten. Was ook de enigste klant. Kon om 18:00 uur wat eten ophalen. Was verder niets mis mee. Maar goed. Lag net uitgebreid in bed in mijn eigen slaapzak. En kakalin kakalin enz tot echt 3:30 uur. Blijkt dat je daar ook hard bij op de grond moet stampen?

Ben soms weg gevallen. Helaas was het soms zo hard dat ik toch weer wakker werd. Ben er maar om 5 uur uit gegaan. En zat na een legermaaltijd om 6:15 uur op de fiets. Op naar Riga. Ging weer voor geen meter. Tegen wind en fucking veel wind op kop. Was er om iets over enen.

Ben vanmiddag een beetje door Riga geslenterd en wat gegeten. Lijkt wat betreft het uitgaansleven op Amsterdam zonder grachten. De bierwagens met zatte mannen en vrouwen crossen kriskras door de oude straten.

Verder zijn er wel veel mooie gebouwen. Helaas is er in een grote stad ook altijd gespuis en zwervers.

Morgen hoop ik een camping te vinden langs de baltische zee.

Gr Franky