Beijing

Beijing 29-05-2011,

De scheepsbouwers
De scheepsbouwers

De 28e is er eigenlijk niet veel gebeurt. Buiten dan dat de kraan voor het eerst omhoog is gekomen. Je kan wel zien dat het voor hun ook een hele gewaarwording is. Kan me dat wel voorstellen. Wat een geweld.!!!! Als het mis gaat valt de bak met zijn scherpe tanden zo door een stalen dekplaats van 40 mm. Ben ‘s middags weer achter wat kleding aan geweest. Waar ik vandaag veel respons op kreeg in de nep wereld van Louis vuiiton hahaha. Vanmorgen was er een klein ongelukje met Dakkie. Hij was gevallen op zijn knie en die moest ff gehecht worden. Gijs is met hem mee gegaan. Blijkt daar een zootje te zijn. Overal bloed. Dus proberen om daar weg te blijven. Zo hard als scheepsbouwers zijn ging hij gewoon weer mee naar de werf. Maar ik zag wel dat hij er een hoop last van had.

Mijn verblijf in Beijing
Mijn verblijf in Beijing

Ben met de taxi naar Beijing gegaan. Is toch dik drie uurtjes rijden.

Heb van Gijs wat tips gekregen over waar ik kon shoppen. Nou dat is echt een mekka. Er is echt van alles te koop. Allemaal nep maar ziet er echt heel goed uit!!!!! Je kan zo de helft bieden en dan gaat ze met de prijs omhoog. Als je dan voet bij stuk houd en weg loopt is het oké voor de helft. Lachen

Beijing is een stuk meer westers dan Qihuangdau. Je kan er bijna overal Engels spreken. Dus maakt het allemaal wat eenvoudiger.

Zit nu even mijn verhaaltje te tikken op een terrasje dit is heel bijzonder zie je bijna nergens in China.

Morgen ga als alles goed gaat een citytour door Beijing maken.

Truste en tot morgen