Eendekoppen

China 25-05-2011,

Opgestaan met een hoop gerommel in mijn buik. Heb er zowat heel de morgen over gedaan om boven water te komen. Eerst maar naar de werf gegaan.

Daar zo goed en zo kwaad het ging wat eten naar binnen gepropt.

Fietsen maker

Ben vandaar uit met James (de tolk van de werf) de stad ingegaan. Eerst een modem kaartje voor ‘t schip gekocht. Word gebruikt om op afstand storingen op te lossen en eventueel zaken bij te stellen. Daarna opzoek naar beveiligingscamera’s. Is een gedoe maar wel grappig om aan te zien hoe ze hier onderhandelen.

 

 

Bootje
Bootje

Later weer terug naar de werf gegaan om Gijs, Stefan en Dakkie op te halen. Even wat geborreld in het appartement en op naar de rode lantaarn. Gijs besteld dan snel al bladerend door de menukaart. Kregen dus …… eende koppen!!! Met allerlei andere lekkere gerechten. Gijs en Stefan hebben de eend niet geprobeerd (nemen geen risico ivm hun werk).

Eendekop
Eendekop

 

 

Heb eerst zo goed en zo kwaad aan een chinees meisje gevraagd of ik de hersenen wel kon eten. Zou geen probleem moeten zijn. Dus hop in het mondje. Smaakt niet verkeerd. Alleen het oog dat er uit viel heb ik toch maar niet op hahahahaha.

Tot morgen