Panquipulli

07-03-2011,

tot ziens!
tot ziens!

Vandaag wederom een lekker relaxed dagje gehad 😉 Vanmorgen eerst afscheid genomen en gelukkig kwamen Alfredo en Sandra nog even langs om mij de hand te schudden. Even afrekenen (kreeg een fikse korting!!!). Shit dat zijn de harde regels van het fietsen je moet verder maar anders was ik er nog langer gebleven. Nogmaals het zijn zeer fijne en aardige mensen.

 

Ben daarna op mijn gemakkie richting Lican Ray gereden. Het landschap hier blijft mooi. Heel veel bomen en bergen en het allerbelangrijkste geen repio!!. In de verte zie je de vulkaan choshuenco liggen waar een mooi rookpluimpje uit komt.

Op het strand bij Panquipulli
Op het strand bij Panquipulli

In Panquipuli een beetje door het stadje gereden. Dacht even kijken of ze hier misschien een verblijf ergens hebben. Aan twee Amerikanen gevraagd. Nou daar heb ik dus een dik uur mee op een terrasje zitten kletsen onder het genot van een bakkie koffie. Kwamen hier om te vissen. Was weer even gezellig.

 

 

Amerikaanse vissers
Amerikaanse vissers

 

Dat zijn nou de mooie dingen van reizen. Je komt overal wel aardige en leuke mensen tegen. En allemaal hebben ze een verhaal. super!!

Morgen richting Villarrica.

Frank.

 

Vandaag een relax dagje gehad. Vanmorgen eerst afscheid genomen. Gelukkig kwamen Alfredo en Sandra nog even langs om mij de hand te schudden. Even afrekenen (kreeg een fikse korting!!!) Shit dat zijn de harde regels van het fietsen je moet verder. Maar anders was ik er nog langer gebleven. Nogmaals zeer fijne en aardige mensen. Ben op mijn gemakkie richting Lican Ray gereden. Het landschap blijft mooi. Heel veel bomen en bergen en het allerbelangrijkste geen repio!!. In de verte zie je de vulkaan choshuenco liggen waar een rookpluimpje uit komt. In Panquipuli een beetje door het stadje gereden. Dacht even kijken of ze hier misschien een verblijf ergens hebben. Aan twee Amerikanen gevraagd. Nou daar heb ik dus een dik uur mee op een terrasje zitten kletsen onder het genot van een bakkie koffie. Kwamen hier om te vissen. Was weer even gezellig. Dat zijn nou de mooie dingen van reizen. Je komt iedereen tegen. En allemaal hebben ze een verhaal. super!!
Vandaag een relax dagje gehad. Vanmorgen eerst afscheid genomen. Gelukkig kwamen Alfredo en Sandra nog even langs om mij de hand te schudden. Even afrekenen (kreeg een fikse korting!!!) Shit dat zijn de harde regels van het fietsen je moet verder. Maar anders was ik er nog langer gebleven. Nogmaals zeer fijne en aardige mensen. Ben op mijn gemakkie richting Lican Ray gereden. Het landschap blijft mooi. Heel veel bomen en bergen en het allerbelangrijkste geen repio!!. In de verte zie je de vulkaan choshuenco liggen waar een rookpluimpje uit komt. In Panquipuli een beetje door het stadje gereden. Dacht even kijken of ze hier misschien een verblijf ergens hebben. Aan twee Amerikanen gevraagd. Nou daar heb ik dus een dik uur mee op een terrasje zitten kletsen onder het genot van een bakkie koffie. Kwamen hier om te vissen. Was weer even gezellig. Dat zijn nou de mooie dingen van reizen. Je komt iedereen tegen. En allemaal hebben ze een verhaal. super!!

Morgen richting Villarrica.

Morgen richting Villarrica.

10 thoughts on “Panquipulli”

 1. Hey Frankmans
  Hoe gaat tie daarro?, still going strong?
  Vlieg vrijdag naar mn vrienden in Saudi, wordt een dag of drie aan de fruitsap 🙁
  (alhoewel er zou inmiddels een doos black label voor me geregeld zijn 🙂 )
  Stefan zit inmiddels in Litouwen, als je weer int land ben doen we wel es een avondje organizeren (na je herstel periode van een maand of wat)

  groeten
  gijs

  1. Hi die Gijs.. Nou ik moet zeggen dat ik het niet makkelijk heb. Ben heel erg moe. Maar als ik het echt beu ga worden neem ik de bus naar Mendoza en ga daar nog even wat dagen genieten.
   Uhhh een maand hoef ik niet te herstellen. Als ik terug ben maken we gelijk een afspraak

   Groetjes aan Joe en doe ze ook effies aan Stefan

 2. He Frankie
  Lekker weer op de fiets richting het noorden aan het rijden.
  Leuke stoommachine op de foto wil ik wel in de tuin hebben ???.
  Ik ga weer eens op de kaart kijken wat je nu weer voor route toeren ga uit halen!!
  Op het werk beginnen ze je niet meer te herkennen , ze zeggen wie is die zotte kerel met die baar op de fiets in Chili.
  Gaat i dansen en appelsap maken, niks van aantrekken Frank gewoon stevig doortrappen en van het land genieten!!!

  Groetjes Bert M

  1. Hahahaha ben naar bijna 31 jaar heel wat gewend. Dan glijd er een hoop langs je af. En soms denk ik wel eens …ze zouden er misschien wat van kunnen leren?
   Bert over twee dagen zit in en argentinië. De pampa’s zal weer bikkelen en afzien worden

 3. Frank, pido y confio en DIOS tenga un buen viaje y un exelente retorno a su pais, jamàs olvidare a mi amigo Frank, regrese algùn dìa, aqui siempre se recordara con mucho cariño se despide su amigo, ALFREDO DIOCARES Y SRA

 4. Hee Ome Frankie,

  Carnaval bijna voorbij!! Jammer hoor het is een mooi feest!! Veul lol en iedereen de groeten van jou gedaan!! Haha Fijn dat het weer beter met je gaat, de kleur is weer goed zal ik maar zeggen!
  Wederom succes! We hebben ons Lil al uitgezwaaid!!

  Gr Jan-Willem

  1. Ach jho… Volgend jaar doe ik het dubbel hahahahaha. Denk niet dat ze mij gemist hebben.
   Verder gaat het wel lukken. Ti’s nog een lange weg!!!!!!

 5. He Frank,
  wat maak je een hoop mee onderweg. Leuk om te volgen.
  En ik zie dat je al een hoop spaans hebt geleerd onderweg. Muy bien. Ben heel benieuwd naar alle foto’s als je straks thuis bent. Chili is zo te zien echt een schitterend land. Ik heb al zo’n 500 foto’s van Gijs bekeken. Kan me niet herinneren wanneer hij voor het laatst zoveel plaatjes geschoten heeft.
  Heel veel plezier nog de rest van je reis.
  Groetjes de buuf.

  1. Weet je Carla…… Mis die twee wel een beetje.. Was heel gezellig. Ik ontmoed veel mensen. Maar je moet de volgende dag weer verder. Over een paar dagen ga ik Argentinië in. Zal weer afzien worden.
   Ohhh en even dat ventje van jou is een prima vakantie man.. !!!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *