Tolhuin 110km

Hallo allemaal….

Hier vast wat plaatjes van onderweg. Mooi toch!?

Gisteren heb ik een gezellig avondje gehad. We hebben hier zo gelachen dat mijn zij er zeer van ging doen. Wat een stelletje bij elkaar! En wat zijn er toch veel mensen die reizen en met niets gelukkig zijn. De bbq was gezellig en lekker, het vlees kost hier geen drol en het is om te zuigen. Ben er vanmorgen vroeg uitgekomen met een heeeeeeel zwaar hoofd. Denk de jetlag (of teveel alcohol), maar toch wilde me hierdoor niet laten weerhouden om te vertrekken. Eerst een frisse douche genomen onder een pis straaltje en daarna mijn spullen een beetje georganiseerd en op naar Ushuiai. Daar even een bakkie gedronken en wat eten voor onderweg gekocht. Het weer onderweg was goed, bewolkt maar godzijdank geen regen. Voor de middag was het niets anders dan bonken in mijn koppie. En eten heeft maar kort mogen duren. Zo stervens koud. Onderweg geweldige meren gezien en ook al kennis gemaakt met de wind. Hoop dat hij mij morgen goed gezind is want ik moet dan richting het noorden. En het zou best eens kunnen dat hij daar vandaan komt.

De bakker
De bakker

Vannacht slaap ik in een bakkerij want de eigenaar schijnt iets te hebben met fietsers. Hij laat daarom iedere fietser bij hem achter in het bijgebouw slapen. En als klap op de vuurpijl krijg je er ook nog een gratis maaltijd bij hahahaha. Je komt hier echt niet van je geld af.

Morgen op naar Rio Grande

Gr. Frank

5 thoughts on “Tolhuin 110km”

  1. hou je taai, wij genieten van je reisverslag en de mooi fotós,

    hopen dat het goed blijft gaan

    tú siempre mi corazón,
    saludos su madre y Juan.

  2. hahaha!!!…dacht die drank zal wel afnemen nu die daar (maar nee hoor)!!
    de kater komt later…. succes met je volgende trip….

    XXX

  3. Heeeye Franky

    nou weten we waarom jij naar argentinie wilde … veul drank en vlees om te zuigen … hahaha
    Schitterend landschap… super om daar doorheen te fietsen !!!
    Die wind … das toch no problem .. lekker bikkelen op het gemakske !!!

    Veel suc6 morgen .. gaan met die banaan !!!

    Dikke kus XX

  4. hey Frank, goede middag, leuk man, om mee tereizen met jou. Raar he om te zien dat er heel veel mensen aan de ander kant van de wereld toch gelukkig zijn met niks. Hier zouden wij ook van kunnen leren, maar ja dat is een ander verhaal.
    Wat een geluk heb jij weer om bij de bakker temogen slapen en dan nog met een gratis maaltijd. Ben benieuwd naar morgen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *