Ipoh

Pulau Pinang naar Ipoh 186km.

Vanmorgen weer een heerlijk ontbijtje van Ans voorgeschoteld gekregen. Deze bestond uit een heerlijk gebakken eitje met daarbij allerlei lekkere broodjes en wat vruchten, als klap op de vuurpeil een flinke kom met

Ontbijt
Ontbijt

heerlijke yoghurt. Daarna nog op zijn Hollands een lekker bakkie koffie. Op de een of andere manier kreeg ik het er niet ineens allemaal in. Heb daarom een broodje voor onderweg mee genomen.

Ron eet als een leeuw, ook onderweg. Ik heb alleen dat broodje nog op en verder heb ik heel veel gedronken. De veerpont hadden we gelukkig mee. Maar voor de rest viel het tegen. Er zat toch nogal wat klimwerk in en we dachten een stuk af te kunnen snijden, maar helaas niet dus. We moeten heel de weg nr 1 afrijden tot aan het eind.

Pseudo Amerikaan
Pseudo Amerikaan

Onderweg kwamen we naar ik dacht een Amerikaan tegen, maar het zou ook een Taih geweest kunnen zijn. In ieder geval was hij op een Riksja een tocht aan het maken en zoals ik begreep voor een goed doel. We hebben er nog even een babbeltje mee gemaakt. Verder hebben we alleen maar doorgestompt soms een flinke bui getrotseerd en naar wat aapjes staan te kijken.

Het vogeltje van Ron moet niets van die beesten hebben, deze gaat dan flink tekeer. Morgen wordt het gelijk flink klimmen. Maar er is ons een prachtig uitzicht beloofd. (als het niet mistig is!!)

Gr Frank en Ron

Char kway teow
Char kway teow

3 thoughts on “Ipoh”

  1. Jullie hebben eindelijk jezelf een rustdag gegeven. Dat is toch wel even anders en heerlijk toch?!

    Ik lees dat het ook bij 1 dag is gebleven en dat de fiets “afzien” tocht weer verder gaat en hoe………….186 km dat is niet normaal!!

    Voor straks lekker slapen en morgen weer vroeg op.

  2. Heeye kanjers !!!

    Was da nou een stuk afsnijden …we gaan wel voor de hele route hor !!! hahahaha

    Klimmen na da hebben we genoeg bij WS geoefend …af en toe de staande klim en dan moet ut goed komen !!!

    toi toi toi mannen Suc6

    Dikke knuffel xxxx

  3. Ha mannen,

    Mooie verhalen en mooie foto’s. Jullie maken leuke dingen mee en hebben verdorie ook lekker de zon. En jullie hebben elkaar nog niet afgemaakt, ook goed van jullie.
    Ron je bent wel magertjes , dus blijf goed eten anders blijft er helemaal niet meer van je over. En Frank jij hoeft echt niet af te vallen, onzin.
    Ik blijf jullie volgen.

    Liefs uit Utrecht.
    Hélène

Comments are closed.