Rustdag

Rustdag Maandag 29 maar 0 km.

Ohh wat een heerlijkheid vanmorgen. Ans had een heerlijk ontbijt klaar gezet. Ben het niet meer gewend om zoveel te eten.. Ron zat al lekker relax te smikkelen voor ik .. (Ja ikke ben lui) mijzelf  bij hem aan tafel voegde. We hebben een beetje zitten kletsen en een plan voor de dag gemaakt. Zou ‘s morgens winkelen worden en ‘s middags naar een monkey beach.. Nou daar kwam dus helemaal geen bal van terecht.

Dat winkelen was ik al na 5 min beu.. Dus met Ron afgesproken dat ik hem s ‘middags wel weer zou zien. Heerlijk aan het strand gelegen. En in bed met de airco aan. Later in de middag weer naar het winkelcentrum geweest en daarna in de stromende,  en dat is hier echt giga regen naar een eettentje. Liep zeker tot mijn knieën in het water. Was wel lachen.

Morgen gaan we een andere route in. Op advies van Ans en Jan gaan we eerst naar Ipoh en de dag daarna naar Tanah Rata.. Is een van de mooiste plekken van Malaysia.. DUS…

Gr en tot morgen Ron en Frank

One thought on “Rustdag”

  1. Hoi Mannen,
    Een rustdag?? Nu al moe na die luttele kilometertjes?
    Het gaat nog steeds goed lees ik. En een rustdag is ook wel eens lekker Veel plezier en goede benen voor de komende dagen.

    Gr J-W

Comments are closed.