Din Daeng

Tha Chana naar Din Daeng 104km,

Vanmorgen zijn we door de Parelhoenders (of zo iets) gewekt. Toch wel heel mooi om aan het strand wakker te worden. Wij hebben ontspannen ons boeltje bij elkaar gezocht waarbij we de eigenaar maar op zijn bedje hebben laten liggen.

We zaten al snel weer op de route. Het was wel weer verziekend heet. Je zou denken dat je er aan gaat wennen, maar nee! Steeds als je aan het bikkelen bent stroomt het werkelijk van je af. Zal is een even noemen wat wij zoal bij een stop voor vocht naar slurpen. Liter melk, een cola blikje, ijsje, yoghurt en als het aanwezig is nog een yakult (en uiteraard een blikje bier voor Franky hahaha).En als laatste nog een fles water voor het komende uurtje..

Bij de volgende stop speelt zich het ritueel weer ongeveer het zelfde af. Dus als je niet goed kunt drinken, KOM HIER DAN NIET NAAR TOE!!  We hebben onderweg nog een paar plaatsjes aangedaan om rond te kijken, moet kunnen toch.

Alleen is dan het fiets ritme helemaal weg. Zeker als de weg hier en daar onverhard is. Je kunt vechten wat je wilt maar het blijft ploeteren in die hitte.

Wij waren dan ook heel blij toen we onze nieuwe rustplaats zagen. Een prachtig complex, met leuke huisjes die 550,- Bath per persoon kosten (ongeveer 7 euro). We zitten nu lekker te eten. Ben blij met onze aanwijs boekjes, anders kom je met de beste wil van de wereld er niet aan uit.

Volgens mij zitten we nu ruim op de helft van de reis en zoals het er nu naar uitziet gaan we dagen over houden, dus er komt ruimte voor wat leuke dingen YEAAHHH.

Tot morgen en proost van Ron en Frank.